maanantai 27. lokakuuta 2008

Kansainvälistä väriä Sports Gardenissa

Vaikkei FBT Blue Flamesilla olekaan sarjaotteluita ensi viikonlopun ohjelmassa, vetää joukkue silti "huiliviikonlopunkin" suurella intensiteetillä. Ensin perjantai-iltana Flames kohtaa Räntämäessä sarjatasoa ylempänä pelaavan West Coast Sheriffsin. Peliajaksi on sovittu 3 x 20 minuuttia tehokasta, joka varmasti vaatii "Lieskalta" totuttelemista. Heti lauantai-aamuna Blue Flames pelaa taas. Tällä kertaa vastassa on latvialainen Rigas Lauvas ja pelipaikkana Sports Garden.

Flamesin web-toimitus tavoitti GM Kuuluvaisen kommentoimaan viikonlopun ohjelmaa.

Tiukka viikonloppu edessä. Mitä GM:llä mielessä?

- Mitäs, mitäs sanoi Maajussi-Sepi, kun naisen tapasi. Hyvää valmistautumista sarjamatseihin. Meillä on melko laaja rinki ja kaikille ei ole riittänyt peliaikaa viime aikoina, joten nyt annetaan näyttöpaikkoja. Toivotaan, että jokunen pelaaja nostaa profiiliaan ja saadaan lisää vastuunkantajia melko kapealle ratkaisijoiden osastolle. Saadaan myös veskareille pelejä alle.

Mitä mieltä vastustajista?

- Sheriffseille hävittiin Tuhannen Taalan Turnauksen jatkomatseissa. Tuolloin kaaduttiin huolimattomuusvirheisiin, mutta mieleen jäi kyllä vastustajan hyvä liike. Siellä on kuitenkin vastassa lähes veroiseni taktikko, kun kapellimestarina häärii naisten maajoukkueen päävalmentaja Kaipio. Pitänee siis vielä tuunata pelikirjaa, jotta pystytään haastamaan Sheriffit. Jos vaikka ottaisi vaikutteita Suikkasen Kaitsun puoliorganisoidusta flow-kiekosta, kun mies kerran lennätettiin Kainuusta nostamaan uppoavaa Palloseuraa.


- Latvian pojista ei taas juuri tietoa ole. "Riikan Leijonat" pelaavat paikallista ykkösdivaria ja taso vastaa kuulemma kutakuinkin meidän kolmosta. Tällaiset kansainväliset kamppailut piristävät aina kuitenkin arkea ja luulisi meidänkin jengin syttyvän. Aiemmat kokemukset Itäeurooppalaisista jengeistä antavat kyllä odottaa, että vastaan tulee hyvin liikkuva jengi. Taktinen puoli voi kuitenkin olla hieman heikompaa, saas nähdä. Hieman arveluttaa se, miten äijät toipuu lauantai-aamuksi perjantai-illan rääkistä. Joka tapauksessa hyvää treeniä pelaamisesta hieman väsyneenä.


Millaisella kokoonpanolla viikonloppuun?

Vähillä poissaoloilla, toivottavasti. Kankkunen lähtee ryypp... siis vierailemaan Tampereelle ja missaa molemmat pelit, kun on känn... siis tapaamassa vanhaa kaveriansa. Sjöströmin Joni lienee mukana, jos selviää hengissä Interin mestaruusjuhlista. Mahdollisuuksien hengissä säilymiseen näkisin olevan viime hetkien viestien perusteella noin 50-50. Kallio taas on poissa ainakin lauantain, koska lähtee mökille grillaamaan makkaraa . Perjantai vedetään varmaan aika standardikentillä, lauantaina on tarkoitus kokeilla hieman enemmän eri koostumuksia. Rotaatiota on tarkoitus kuitenkin hyödyntää runsaasti. Luonnollisesti haetaan jo koostumuksia seuraavan viikonlopun sarjamatsienkin näkökulmasta.

FBT Blue Flames - West Coast Sheriffs, perjantaina klo 19.00 Räntämäessä
FBT Blue Flames - Rigas Lauvas, lauantaina klo 10.00, Sports Garden

Ei kommentteja: