lauantai 6. marraskuuta 2010

Flamesin voittokulku jatkuu

FBT Blue Flames jatkoi sarjakauttaan matkustamalla Loimaalle kohdatakseen naapuri Kalkkilan Majakan sekä KIK:n Korppoosta. Kokoon saatiin lähes paras miehistö, vaikka vielä edellisillan kenraalitreeneistä reilu kentällinen miehiä oli poissa. Liekkimiehet pystyivät jatkamaan voittoisasti alkanutta sarjakauttaan ja ottivat reissusta täydet 4 pistettä.

Flames- SBS KM 7-2 (2-1, 1-1, 4-0)

Ensimmäinen matsi Loimaan äärimmäisen lyhyellä parketilla ja vastassa tuttuakin tutumpi ex-treenikumppani. Kalkkilakin oli saanut paikalle lähes parhaan kokoonpanonsa joten odotettavissa oli kovaa vääntöä pisteistä. Flames pääsi viemään peliä alkuminuuteista ja siirtyi ansaitusta parin maalin johtoon. Sitten ensin paha nukahdus puolustuksessa ja perään KM:n kaverin unelmakuti takayläseen ja peli yhtäkkiä tasan 2-2. Tässä vaiheessa vastustajalla oli momentuminsa, mutta Flames maali säilyi lähinnä Tammisen hyvien pelastusten ansiosta koskemattomana. Kun sinivalkoiset onnistuivat siirtymään jälleen johtoon toisen erän viime hetkillä ja iskivät perään kaksi börsää lisää kolmannen erän ensimmäisellä minuutilla, oli ottelu taputeltu. Lopussa päästiin vielä kaunistelemaan lukemia parilla osumalla.

Kauden fyysisin vääntö, jota salliva tuomarilinja ja erittäin pieni kenttä vielä korosti. Mitään ylilyöntejä ei kuitenkaan nähty vaan pääosin otettiin ja annettiin reilusti puolin jos toisinkin.

Flames-maalit: Juho Simolin (2), Lauri Kallio, Matti Simolin, Juho Vehviläinen, Olli Kankkunen, Arto Kuuluvainen

Maalissa: Aki Tamminen
Poissa: Karhu, Vehmanen, Ketola

Flames- KIK 12-1 (4-0, 3-0, 5-1)

KIK:illä oli tiukka matsi HFT:tä vastaan alla ja vain tunnin palautus ei parin kentän voimin operoineelle vastustajalle selvästikään riittänyt. Flamesilla löytyi sen sijaan virtaa runsaasti, eikä matsin voittajasta juuri ollut missään vaiheessa epäselvyyttä. Maaleja tehtiin siihen tahtiin, että keskeytyskin näytti jo todennäköiseltä, mutta 12 maalin ero jäi kuitenkin saavuttamatta, vaikka paikkoja siihen totta tosiaan oli enemmän kuin runsaasti. Paljon onnistumisia ja maaleja monelle jampalle, joten siinä mielessä Flames-linssien läpi oikein mukava matsi. Kaunisharjun nollapelikin oli lähellä, mutta KIK sai kuin saikin kuparisensa rikki.

Flames-maalit: Juho Vehviläinen (3), Matti Simolin (3) Markus Iltanen (2) , Arto Kuuluvainen. Jaakko Rantakömi, Jussi Lamminluoto, Juhani Anttila,

Maalissa: Marko Kaunisharju

Turnauskaravaani rantautuu seuraavan kerran Turkuun 3 viikon päästä, kun Leafin kotikentällä päästään haastamaan niinikään tappioitta porskuttava Loimaan Leisku. Tämän jälkeen vastaan asettuu mielenkiintoinen AFC Campus, jossa suurin huomio kiinnittyy luonnostaan Jari Pentinlehdon nykyformuun. Pena, keep your head up ;D