tiistai 2. marraskuuta 2010

Takaisin sorvin ääreen

Voitokkaasti sarjakautensa aloittanut Flames jatkaa taistelua ensi viikonloppuna, kun vastaan asettuvat Loimaan parketilla naapuriseura Kalkkilan Majakka ja KIK Korppoosta. Tätä ennen kuitenkin sparrataan kohtaamalla treenimatsissa II-divarin AFC Campus.

Torstai-iltana isketään kenraaliharjoituksessa yhteen II-divarissa kolmantena tällä hetkellä olevan AFC Campuksen kanssa. Tätä ennen Flames on kohdannut Campuksen ykkösjengin vain kertaalleen, kun parisen vuotta sitten Tuhannen Taalan Turnauksessa Campus kaatoi sinivalkoiset lukemin 2-0. Odotettavissa lienee erilaisia kokeiluja viikonloppua silmällä pitäen ja Flamesin näkökulmasta toivottavaa olisikin, että saataisiin suunnilleen sama miehistö jalkeille millä viikonloppuna mennään.

Lauantaina ensimmäisessä sarjamatsissa vastaan asettuu Kalkkilan Majakka, jota vastaan on pelattu enemmän kuin mitään muuta jengiä universumin historiassa. SBS KM aloitti sarjan voittamalla TBS:n ja häviämällä tiukasti Sheriffseille. Mielenkiintoinen vääntö jälleen kerran edessä, johon oman mausteensa tuo se että molemmat jengit tuntevat toisensa erittäin hyvin jaettuaan edelliskaudella viikottaisen harjoitusvuoronkin. Edellisellä kaudella toinen sarjamatseista päättyi Flamesin voittoon, kun taas toinen ottelu päättyi tasan.

KM:n kohtaamisen jälkeen on edessä parin tunnin tauko, jonka jälkeen kohdataan KIK. Korppoolaiset aloittivat sarjansa jälleen pirteästi tasurilla ja voitolla. Edelliskaudellahan KIK aloitti väkevästi, mutta hyytyi pahasti kevättä kohden. Viime kauden molemmat kohtaamiset menivät melko selvästi Flamesille.

Flames on hiljattain myös täydentänyt pelaajarinkiään Mikke Tiaisen liityttyä sinivalkoiseen legioonaan. Nähtäväksi jää debytoiko nuori puolustaja jo ensi viikonloppuna Flames-paidassa.

Ei kommentteja: