tiistai 23. marraskuuta 2010

Rutiinivoitto

Alle vuorokausi edellisestä ja sininen armeija oli jälleen tositoimissa. Vastassa siis Aakkerit kolmosdivarin toisesta lohkosta.

Flames- SBT Aakkerit 4-2

Flamesilla oli hämmästyttävän paljon pelimiehiä rivistössä ja näin ollen osa joutui jopa huilaamaan osan matsista. Kolmen ketjun rotaatiolla luonnollisesti mentiin ja vauhtia olikin selvästi enemmän kuin edellispäivän matsissa. Tosin vähän tahtoi ajoittain mennä homma koohottamiseksi, missä nyt ei sinänsä ole mitään uutta. Mitään huikeaa peliä ei Flames tänäänkään esittänyt, mutta rutiinitaso riitti kuitenkin voittoon. "Oranssi"ketju vastasi tänään kaikista osumista ja toivottavasti pikku hiljaa myös muut janarit alkaisivat saada onnistumisia, jottei turhautuminen pääse kasvamaan liian suureksi. Edellispäivän matsiin verrattuna peli oli selvästi fyysisempää ja vauhdikkaampaa, joten sinäsä ihan ok suoritus, vaikka ihan kaikki eivät varmasti samaa mieltä olekaan. Potentiaalia selvästi parempaankin pelaamiseen tietty löytyy rutkasti, mutta sen realisoituminen vaatii näemmä vielä hiomista. Eli ei muuta kuin hiki virtaamaan, asennetta pari napsua lisää ja pientä hienosäätöä avauksiin, niin eiköhän se siitä.

Maalissa: Marko Kaunisharju
Flames-maalit: Juho Simolin (2), Matti Simolin, Arto Kuuluvainen

Seuraavan kerran Flames on tulessa sunnuntaina, kun kotiareenalla päästään haastamaan sarjakärjessä tasapistein keikkuva Leisku sekä AFC Campuksen II-jengi.

Ei kommentteja: