maanantai 22. marraskuuta 2010

Väsynyt alku härkäviikolle

Flames jatkaa sarjapelejään ensi viikonloppuna, joten valmennusjohto on rakennellut lähes pro-tasoisen härkäviikon jonka tarkoituksena on hioa sinikoneen pelikirjaan hieman uusia nyansseja. Viikko aloitettiin treenimatsilla nelosdivarissa pelaavaa FBC Turun III-jengiä vastaan. Matsi ilmestyi kalenteriin noin vuorokauden varoajalla, joten ihan kaikki liekkimiehet eivät olleet perillä tästä edes hallille saapuessaan.

Flames-FBC Turku III (5)4- 4

Väsynyttäkin väsyneempi esitys sinivalkoisilta. Periaatteessa matsi päättyi tasan, mutta ennalta sovitun mukaisesti Flames sai treenata yhden kaksiminuuttisen ylivoimaa ja tuolloin myös osuttiin aikamme sähellettyämme. Itseasiassa matsi oli sinivalkoisilta niin mitäänsanomaton, ettei GM jaksa mihinkään syvempiin analyyseihin lähteä. Paikkoja oli rutosti, mutta osumaprosentti oli surkea. Maalissa Kaunisharju piti matsin eka puoliskon nollat. Puolessa välissä maaliin heitettiin vanha kettu Järviö, jonka edellisestä sarjamatsista lienee aikaa viitisen vuotta. Ihan hyvinhän tuo Jussikin häkillään sätki ottaen lähtökohdat huomioon. Positiivista oli myös jalkavammansa kanssa pitkään taistelleen Vehmasen ensimmäinen esiintyminen Flames-paidassa yli vuoteen.

Huomenna jatkuu. Toivottavasti kotelo on hieman paremmassa kuosissa ja saadaan asenne kohdilleen, kun vastaan asettuu Aakkerit.

Maalit: Jaakko Rantakömi (2), Juho Simolin (+ 1 yv), Markus Iltanen
Maalissa: Marko Kaunisharju/Jussi Järviö

Ei kommentteja: