perjantai 12. elokuuta 2011

FBT Blue Flames yhteistyöhön Hockey Tiger Oy:n sekä Jouni Linden Oy:n kanssa

FBT Blue Flames on solminut pelikautta 2011-2012 koskevat yhteistyösopimukset urheiluvarusteiden maahantuontiin ja verkkokauppaan keskittyvän Hockey Tiger Oy:n sekä kuljetuspalveluja tarjoavan Jouni Linden Oy:n kanssa. Molempien yritysten logot tulevat jatkossa näkymään niin FBT Blue Flamesin peliasuissa kuin verkkosivuillakin.

Hockey Tiger Oy on pääasiassa jääkiekkovarusteiden maahantuontiin erikoistunut turkulaisyritys, jonka omistajista ja henkilöstöstä löytyy mm. useampia ex-jääkiekkoammattilaisia. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat myös mm. salibandypallot sekä urheiluasusteet (tuulipuvut, pelisukat jne.), joiden hankinnan Flames luonnollisesti keskittää jatkossa yhteistyökumppanilleen. Yrityksen verkkokauppaan pääset tutustumaan klikkaamalla tästä!








Jouni Linden Oy on logistiikkapalveluja tarjoava turkulaisyritys. Yrityksen toiminta keskittyy tieliikenteen tavarakuljetuksiin.













FBT Blue Flames ry. rohkaisee seuran ystäviä suosimaan hankinnoissaan Flamesin yhteistyökumppaneita! Neuvottelut ovat käynnissä ja, jos hyvin käy, niin lähiaikoina päästään esittelemään vielä jokunen muukin partneriyritys.

Ei kommentteja: