tiistai 2. elokuuta 2011

Flames palasi sorvin ääreen

FBT Blue Flames on virallisesti aloittanut alkavaan kauteen valmistautumisen. Joukkueen ensimmäiset treenit pidettiin maanantaina Leaf Areenalla ja paikalle oli löytänyt tiensä yhteensä 14 soturia, joiden joukossa pari try outin kautta joukkueesta pelipaikkaa hakevaa uutta kasvoa. Monta Flames-kasvoa oli kuitenkin vielä muissa maisemissa ja parin seuraavan viikon aikana toivottavasti päästään jo aloittamaan taktisen puolenkin treenaaminen. Interin RoPSin kaatoa todistamassa ollutta, sinimustaa väriä henkeen ja vereen tunnustavaa, päävalmentaja Sjöströmiä tuurannut GM oli tyytyväinen treeneihin.

- Kauden ekat treenithän on aina aika kaaosta. Siihen nähden jengi veti kuitenkin ihan hyvin ja hiki lensi miehekkäästi. Tosin Leafin olemattomalla ilmastoinnilla lienee ollut myös oma roolinsa tässä soijan erityksessä. Viime hetkillä eräät vanhat sotaratsut alkoivat hyytyä pahemman kerran, mutta tämähän on tuttu ilmiö lukuisilta edelliskausilta. Kallionkin painon nousu oli tänä kesänä pysynyt siedettävässä alle 10:ssä kilogrammassa. Eiköhän sitä jannut kuntoon saada jouluun mennessä, valottaa turkulaisten sählypiirien älymystöön kuuluva General Manager kauden ensimmäisten harjoitusten antia.

Flamesin treenit pyörivät pelikaudella 2011-2012 maanantaisin Leafilla klo 19 ja keskiviikkoisin klo 20.30 Virusmäentien Kilosportilla, jossa jengi treenaa yhdessä vitosdivarin River Ratsin kanssa.

Ei kommentteja: