maanantai 8. elokuuta 2011

Flamesiin kokemusta ja nuoruutta

FBT Blue Flames on kiinnittänyt riveihinsä kaksi uutta pelimiestä. Tulevalla kaudella siniseen haarniskaan pukevat Lasse Leinonen ja Markus Mirtti. Leinonen on Tampereen Ilveksen maineikkaan junnukoulun kasvatteja, kun taas Mirtti on vuosikymmeniä dominoinut Turunseudun alasarjojen pistepörssejä. GM Kuuluvainen on tyytyväinen uusiin hankintoihinsa:

- Leinonen osoitti kovaa asennetta reissaamalla pari kertaa treeneihin näytille Tampereelta saakka. Ollaan oltu aika varovaisia näiden alle parikymppisten jätkien hankinnassa, mutta nyt näemme Sjöströmin Jonin kanssa hyvin potentiaalisen kaverin. Lassen pelaamisessa on paljon hyviä elementtejä ja pelirohkeus kohdillaan, joten nuori mies taistelee tosissaan pelipaikasta vakiokokoonpanosta.

- Mirtin nyt tuntevat kaikki vähänkin pidempään täällä päin Suomea sählyä pelanneet. Kaveri pitää edelleen ylivoimaisesti hallussaan Salamandersien kaikkien aikojen pistepörssin kärkisijaa, vaikkei ole viiteen vuoteen seurassa luutunnut. Sama äijä on Aakkereiden all time- pörssissä kolmantena, joten eiköhän noista luvuista käy ilmi, että pallo löytää tiensä verkkoon suhteellisen usein. Mirtti on luontainen maalintekijä, joka ei vielä ole lähelläkään parasta kuntoaan. Asenne tuntuisi kuitenkin olevan kohdillaan, joten elementit hyvään kauteen ovat olemassa.

Joukkueen miesvahvuus on tällä hetkellä 3 maalivahtia + 18 kenttäpelaajaa. Flamesin mukana on edelleen jokunen try out- mies, mutta kaikille ei valitettavasti pystytä pelipaikkaa tarjoamaan. Harmillista, koska tänäkin vuonna laadukkaita ja potentiaalisia tulijoita olisi ollut enemmän kuin mitä on järkevää III-divaritasolle kiinnittää. Kuuluvainen & Sjöström kaksikolla onkin kova pähkinä purtavaksi, kun mietitään joukkueen lopullisen kokoonpanon päälukua.

Ei kommentteja: