torstai 11. elokuuta 2011

Pre-season hahmottumassa

FBT Blue Flamesin treenimatsit käynnistyvät reilun viikon päästä Hangossa pelattavalla Sportia Cupilla. Vastustajista ei ole vielä juurikaan käryä, mutta todennäköisesti Flames kohtaa alueen kolmos- ja nelosdivariseuroja. Erityisesti edelliskaudella Flamesin tavoin kakkosdivariin karsinutta Hangon Hyrskyä vastaan voisi odottaa tulevan mielenkiintoinen matsi. Hangon turnaus toimii start up- tapahtumana uuteen kauteen ja pääpaino on vielä testailla erilaisia koostumuksia ja tutustua uusiin pelimiehiin. Valitettavasti aivan parasta kokoonpanoa ei Flames jalkeille saa, mutta tällä kaudella sinivalkoisella legioonalla on sen verran leveä materiaali, ettei pari poissaoloa tunnu juuri missään.

Tämän jälkeen on sovittu, että testaamme paketin toimivuutta torstaina 1.9 klo 19.30 TPS:n B-junnuja vastaan. Varmasti liikkuva ja taitava junnuporukka tulee vastaan ja voisi olettaa, että päästään pelaamaan lähes "oikeaa" salibandya pelkän sählyn sijasta. Tässä vaiheessa GM:stä on erityisen mukava muistella parin vuoden takaista päänahkaa, kun Flamesin alkutaipalleella niistettiin TPS:n A-junioreita Tuhannen Taalan Turnauksessa. Oh, those golden days...

Samaisen viikon sunnuntaina (4.9) matkustetaan vierasmatsiin testaamaan kakkoseen nousseen Loimaan Leiskun syysvire. Leiskun kanssa matsit menivät viime vuonna 1-1, joten hyvä mittari on odotettavissa. Ottaen huomioon, että loimaalaiset ovat ladanneet ns. isot piippuun ja riehuneet siirtomarkkinoilla hurjaan malliin. Haastajana päästään siis testaamaan kuvioidemme toimivuutta, mutta mikäs sen mukavampaa. Tässä vaiheessa pitäisi jo pikku hiljaa alkaa oma pelisysteemikin hahmottua.

Ennen sarjan alkua pelataan lisäksi vielä 1-2 treenimatsia. Tarjouksia on tullut kivasti, mutta vielä ei ole päätetty mihin niistä tullaan tarttumaan. Syy tähän on se, että SSBL ei edelleenkään ole saanut otteluohjelmaa julkaistua.

Ei kommentteja: